Yogavormen

Doordat er zoveel verschillende soorten yoga zijn is het niet zo gek dat je niet gelijk weet welke vorm bij jou past. De vier soorten lessen die ik geef, geef ik vanuit de basisprincipes van de Hatha Yoga. Hatha yoga is één van de grondleggers van de yoga. Vanuit deze vorm zijn er later tal van andere vormen ontstaan.

Ha staat voor zon en tha staat voor maan. Het mannelijke (zon) tegenover het vrouwelijke (maan). Yoga vormt de verbinding; door het volgen van de adem en het concentreren creëer je een eenheid tussen deze (en vele andere) tegenstellingen.

Door je adem te volgen, volgt de beweging. En door de beweging volgt de adem. Om uiteindelijk adem en beweging één te laten worden. Klinkt misschien wat zweverig maar geloof me het is echt heerlijk om jezelf op een pauze knop te kunnen zetten en even alleen bezig te zijn met jezelf en je eigen lichaam.

Door deze vier verschillende lessen is er keus voor iedereen. Of je nu van een harde workout houdt, meer uitdagende trucjes wilt doen of graag tot rust wilt komen.
Het kan allemaal en…je zit nergens aan vast. Of je nou kiest voor een losse les, rittenkaart of abonnement, je kan dan altijd die les inplannen waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

dit vinden andere van Yogingie

recensies

Marieke

"Ik ga altijd graag naar de lessen van Larissa. Even goed aan je lijf werken onder begeleiding van een professionele trainster. Met als afsluiter altijd een heerlijke ontspanningsoefening en een kop thee. Een aanrader voor iedereen!"

Erica

"Op de mooie locatie heb ik een prive yoga les mogen ervaren van Larissa, dat was een positieve beleving. Ze is professioneel en wist zonder al te veel woorden direct aan te voelen waar mijn level ligt. Daardoor voelde deze yogales bij Yogingie van Larissa heel natuurlijk, ontspannen en ongedwongen. Zij heeft de mooie kracht mensen dat te geven wat ze zoeken in een Yogales. Veel succes met alle ontwikkelingen die op jou pad gaan komen!"

Lotte

"Haar professionaliteit en de rust die zij in zich heeft en uitstraalt en op anderen kan overdragen ❤️ Bij Yogingie voelt iedereen zich op zijn/haar gemak!"

Priscilla

"Met hangmatyoga ervaar ik meer kracht en flexibiliteit in mijn lichaam. Larissa is geduldig en helder in haar uitleg. En dat alles op een mooie locatie."

Peggy

"Prachtige locatie, top docent en een fijne les. Wat wil je nog meer?!"

J. Xiong

"Larissa is a very lovely lady and has fantastic lessons. Her explanations are very clear and you have the feeling she is really looking at you (in a positive way). Yoga with Yogingie is a treat to feed your body and soul."

Edith

"Laris is een topper ❤️. Onwijs geduldig en lief!"

Vayda

Het is altijd enorm gezellig en tijdens de hangmat yoga blijft ze variëren in de oefeningen! Ook zit ze op een mooie locatie!

 

Meld je nu aan voor een proefles

Yes, i'm in

YOGINGIE

(yodjinjie)

[YOGINGI] een vrouw die yoga beoefend [GINGIE] iemand met rood haar [YOGINGIE] Larissa

Voor de durfal - Hangmat Yoga

Hangmat Yoga, Aerial Yoga, Yogaswing, allemaal verschillende namen voor dezelfde vorm van yoga. Misschien heb je er wel eens van gehoord? Het klinkt natuurlijk heerlijk relaxed en ontspannen; Hangmat Yoga. Maar wist je dat Hangmat Yoga een actieve vorm van yoga is? Het doek waarmee je aan de slag gaat kan namelijk heel goed worden gebruikt als hulpmiddel voor balans-, core-, armspier-, beenpier- en cardio oefeningen. Een echte workout dus!

Lees meer...

Voor de onderzoeker - Hatha Yoga

Bij Hatha Yoga volg je je adem. Klinkt heel makkelijk toch? Je adem volgen. Maar probeer het eens. Vaak weet je niet waar je adem zit. En wist je dat de adem iets over jezelf zegt? Het verteld je iets over je lichamelijke en innerlijke conditie.

Lees meer...

Voor de onrust zelve - Hangmat Yoga Yin

Hangmat Yin is een verdiepende Hangmat Yogales. Tijdens de les worden zachte bewegingen met het doek gemaakt, waarbij de grond de basis vormt. Geen trucjes hoog in de lucht, maar meer rust in het lijf en hoofd door (laag bij de grond) verdiepende houdingen uit te voeren.

Lees meer...

Voor de dansende yogi - Power Flow Yoga (Vinyasa)

Heb jij behoefte aan meer uitdaging in de les? En hou jij van bewegingen die vloeiend in elkaar over gaan? Dan is de Power Flow Yoga echt iets voor jou! Even helemaal uit je hoofd en in je lijf door je lichaam actief te bewegen. Laat je levensenergie stromen op de tonen van de muziek!

Lees meer...

 

Herken je dit?

– je hebt last van je schouders en nek door een zittend beroep?
– je voelt je onrustig in je hoofd?
– je hebt het gevoel alsmaar door en door te moeten gaan?
– je weet niet meer wat echt bij jouw past?
– je voelt je snel overprikkeld door invloeden van buitenaf?
– je vind het moeilijk om keuzes te maken?
– je balans tussen willen en kunnen is kwijt?
– je voelt je verplicht om jezelf te pushen om door te gaan?
– je past je aan aan de mensen om je heen?

 

 

Wil jij…

– meer rust in je lijf en in je hoofd?
– je zelfverzekerd voelen?
– sporten op een speelse manier?
– je fitter voelen?
– jezelf beter leren kennen?
– kracht opbouwen?
– leren hoe je bij jezelf kan blijven?
– je houding op een natuurlijke manier verbeteren?
– een moment even helemaal voor jezelf inplannen?
– meer vrijheid ervaren?
– meer inzicht in je leven krijgen?
– handige tools leren voor meer rust tijdens het dagelijks leven?

 

Reserveer dan jouw mat!

Yes, i'm in!

Wist je dat...

Yogingie ook leuke workshops geeft voor zowel volwassenen als kinderen?

vraag hier jouw workshop aan
Workshop Hangmat Yoga Volwassen

Workshop Hangmat Yoga Volwassen

Hangmat Yoga is een vorm van yoga waarbij je het doek, de hangmat, gebruikt om je lichaam en jezelf te ondersteunen, te verlengen en te ontspannen. En omdat het doek alle kanten op beweegt werkt het heel uitdagend voor je spieren! Lees meer...

Workshop Hatha Yoga Volwassenen

Workshop Hatha Yoga Volwassenen

Bij Hatha Yoga volg je je adem. Klinkt heel makkelijk toch? Je adem volgen. Maar probeer het eens. Vaak weet je niet waar je adem zit. En wist je dat de adem iets over jezelf zegt? Het verteld je iets over je lichamelijke en innerlijke conditie. Lees meer...

Workshop Hangmat Yoga 5-12 jaar

Workshop Hangmat Yoga 5-12 jaar

Leer samen met je vrienden yogahoudingen met het doek. We beginnen eerst langzaam, zodat je even kan wenen en zodat ik jullie goed kan helpen. Daarna kijken we samen welke spannendere trucjes jullie willen leren. Aan het eind van de les kan je heerlijk chillen in het doek. Lees meer...

Workshop Hatha Yoga Kids 5-12 jaar

Workshop Hatha Yoga Kids 5-12 jaar

Voor sommige kinderen is het heel fijn om een meer gegronde vorm van yoga te beoefenen. Hatha Yoga voor kinderen is een vorm van yoga zonder het doek. Er wordt aandacht besteed aan mediteren, wat is dat? Hoe voelt dat? Daarna worden er spelenderwijs yogahoudingen beoefend. Bewustwording van je eigen lichaam en het kunnen worden op een speelse manier uitgelegd. Daarnaast is er ruimte voor spel en het uiten van de creativiteit.