Tussen de bomen aan de duinrand in Bakkum ligt Het Oude Administratie Gebouw. Een monumentaal pand met een rijke geschiedenis. Gebouwd tussen 1905 en 1909 in de Rationalisme en Chalet-stijl stijl en vroeger in gebruik als, zoals de naam het al zegt, administratiegebouw. Sinds 2001 is dit pand in gebruik genomen door verschillende ondernemers.

Bij binnenkomst kom je in een ruime ontvangsthal met een royale trap naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich de yoga studio. Net als de rest van het gebouw heeft deze ruimte hoge plafond waardoor je genoeg ruimte ervaart om je te bewegen. De karakteristieke ramen geven uitzicht op de vijver en het prachtige groen.

Larissa (Yogingie) geeft hier meerdere dagen in de week yogalessen. De yogavormen die ik geef zijn Hatha Yoga en Hangmat Yoga (ook wel Aerial Yoga of Yogaswing genoemd). En binnen deze twee stijlen geef ik een power variant (Hatha Yoga Flow) en een rustigere variant les (Hangmat Yin Yoga) .

Zie meer over de verschillende lesvormen hier.

 

Strandyoga.
In de zomer zullen er lessen (met mooi weer) buiten worden gegeven. Het is immers een prachtige locatie gelegen tegen de duinen aan, dichtbij het strand van Castricum.

Campinggasten.
Ben je op vakantie in Castricum of Bakkum? Kom extra tot rust tijdens een yogales in de studio of op het strand van Castricum. Boek je les hier.

Persoonlijke les.
De yogalessen zijn in kleine groepen met maximaal 8 studenten, er is dus veel aandacht voor jou als persoon. Na de les drinken we gezamenlijk een kopje kruidenthee en is er altijd ruimte voor eventuele vragen. Voel je vrij om een les te proberen tegen het proefles tarief. Meld je hier aan.

Yogingie, yoga met een speels karakter.

Yogalessen in Bakkum, aan de rand van Castricum en Castricum aan Zee. Dichtbij Beverwijk, Heemskerk, Limmen, Heiloo, Akersloot en Alkmaar.