Op zoek naar een leuke activiteit of heb je/jullie iets te vieren? Naast de reguliere lessen geef ik ook speelse yoga workshops. Zowel voor volwassenen als kinderen is er keus uit verschillende workshops in Bakkum. In een huiselijke en persoonlijke sfeer samen gezellig yoga ervaren. Leuk als vriendinnenuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellen- of kinderfeestje.

Kinder Workshop

Heb je zin in een feestje? Dat kan bij Yogingie. Vier jouw verjaardag met een les Hangmat Yoga of Hatha Yoga! Samen met je beste vrienden leer je allerlei leuke houdingen in het doek. Van hele relaxte yogahoudingen tot wat spannender (afhankelijk van je leeftijd) trucjes. En ook samen mooie figuren maken! Bij de Hatha Yoga blijf je lekker met je voeten op de grond en leer je de yogahoudingen op een speelse manier.

 

Vier jouw verjaardag bij Yogingie

Workshop Hangmat Yoga 5-7 jaar

Workshop Hangmat Yoga 5-7 jaar

Doordat het doek heen en weer beweegt voelt het net alsof je vliegt. Over vliegen gesproken, samen gaan we op ontdekkingsreis, naar een nu nog verborgen eiland. Op dat eiland leren we Slis de slang en Bonko de aap kennen. Ben jij ook zo benieuwd naar onze beestelijke ontmoetingen? Laten we samen gaan vliegen, in de hangmat. Zie ik je in de hangmat?

Workshop Hangmat Yoga 7-12 jaar

Workshop Hangmat Yoga 7-12 jaar

Leer samen met je vrienden yogahoudingen met het doek. We beginnen eerst langzaam, zodat je even kan wenen en zodat ik jullie goed kan helpen. Daarna kijken we samen welke spannendere trucjes jullie willen leren. Aan het eind van de les kan je heerlijk chillen in het doek.

Workshop Hatha Yoga Kids 5-12 jaar

Workshop Hatha Yoga Kids 5-12 jaar

Voor sommige kinderen is het heel fijn om een meer gegronde vorm van yoga te beoefenen. Hatha Yoga voor kinderen is een vorm van yoga zonder het doek. Er wordt aandacht besteed aan mediteren, wat is dat? Hoe voelt dat? Daarna worden er spelenderwijs yogahoudingen beoefend. Bewustwording van je eigen lichaam en het kunnen worden op een speelse manier uitgelegd. Daarnaast is er ruimte voor spel en het uiten van de creativiteit.

Kinder workshop

Vraag hier jouw workshop aan

 

Workshop informatie.

De ruimte is geschikt voor groepen niet groter dan 6 kinderen. Wil je graag met meer kinderen komen dan kan dit in overleg op een locatie elders. Vul het aanvraagformulier hiernaast in. Minimaal 4 kinderen. De data voor een workshop is altijd in overleg en kan in het weekend of doordeweeks.

Een workshop duurt 1,5 uur en kost € 15,- per kind (incl. btw)