Strand Yoga @ Castricum aan zee

De zon maakt het weer heerlijk om yoga op het strand te beoefenen. Hoe lekker is het om je dag vanuit rust te beginnen en je lichaam langzaam wakker te maken.
En dat met een prachtig uitzicht over de mooie zee! Daarnaast bied het strand genoeg ruimte om op afstand les te volgen. Neem dus lekker de ruimte in die jij prettig vind.

Iedere woensdagochtend van 10:00 uur – 11:30 uur en iedere vrijdagochtend van 09:00 – 10:15 uur kan je meedoen met de Strand Yoga lessen op het strand van Castricum.

We ontmoeten elkaar bij de surfclub Sports@Sea (afgang strand links, laatste paviljoen) om 09:45 uur. Samen zoeken we een rustig plekje om te oefenen.
Neem een dekentje of handdoek, iets warms om aan te doen en iets te drinken mee.

 

Let op: normaal gesproken verwen ik jullie graag met een kopje thee en iets lekkers, helaas mag dat nu niet. Neem dus zelf iets te drinken me voor na of tijdens de les. 

 

 

Kosten € 13,50 per les
5 keer voor € 55,-

 

 

Reserveer via:
https://www.momoyoga.com/yogingie/
larissa@yogingie.nl
06 290 896 14

Graag van tevoren aanmelden voor de les!

Parkeren op het strand kan best prijzig zijn. Het is ook mogelijk om de auto bij Johanna’s Hof gratis te parkeren en vanaf daar te lopen naar het strand. Reken daar wel ongeveer 30/45 minuten voor.

Tot op het strand!

Heb jij door het thuis werken behoefte aan beweging en ontspanning?

Volg dan nu de Live Online Yogalessen bij Yogingie!

NU GRATIS 5 weekse beginnerscursus!

MELD JE AAN!