No schedule URL defined.

Heb jij behoefte aan meer uitdaging in de les? En hou jij van bewegingen die vloeiend in elkaar over gaan? Dan is de Power Flow Yoga echt iets voor jou! Even helemaal uit je hoofd en in je lijf door je lichaam actief te bewegen. Laat je levensenergie stromen op de tonen van de muziek!

De les bevat meerdere series oefeningen achter elkaar waardoor je uithoudingsvermogen wordt vergroot. De intensiteit van de houdingen verschilt per serie. Er wordt altijd een combinatie van kracht en flexibiliteit toegepast gedurende de les.

Tijdens de les wordt de adem ingesproken zodat je in een meditatieve flow kan komen. De adem bepaald het ritme van de bewegingen. Daarnaast leer je door de afwisselende houdingen je lichaam te ontspannen door inspanning.

Power Flow Yoga is moeilijk uit te beelden in een foto dus om je een idee te geven van de les , check dit filmpje:

 

 

Ben je nieuw in yogaland? Dan adviseer ik je eerst een Hatha Yoga les bij mij te volgen. Tijdens de Hatha Yoga les zijn de oefeningen iets rustiger en daardoor toegankelijker als beginner. Check voor meer informatie over Hatha Yoga hier.

 

Meld je hier aan voor de les!

 

Een Power Flow Yogales geeft je:

– inspanning en ontspanning
– een totale work-out
– een vloeiende yogales
– kracht en flexibiliteit

De lessen bij Yogingie zijn een combinatie van conditie, kracht, ontspanning, souplesse, uitdaging en vrolijkheid. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen!