25 en 30 Maart om 20:00 uur online lessen.
In verband met het Coronavirus zijn er online lessen bij Yogingie!

Ik heb besloten online les te gaan geven. Vooral voor mijn huidige leerlingen maar natuurlijk ook voor alle mensen die mij volgen en een keer een les van mij willen proberen. Zodat iedereen vanuit huis kan blijven bewegen. Juist nu de tijden onrustiger zijn biedt het doen van yoga rust en ontspanning.

Voor nu staat er twee online lessen op de planning. Woensdagavond, 25 maart, om 20:00 uur en maandagavond 30 maart om 20:00 uur. Bij genoeg animo zal ik meer online les gaan geven. Even afhankelijk van wat het kabinet besluit zal ik later ook Hangmat Yoga lessen online gaan geven.

Beiden lessen zullen Hatha Yoga lessen zijn en worden in het Nederlands gegeven. Je hoeft daarvoor geen instagram of facebook account te hebben. Voel je vrij om andere mensen uit te nodigen waarvan je denkt: die kunnen wel wat yoga gebruiken. Wees niet bang je hoeft niet in beeld te komen!

Als je voor de eerste keer les bij mij volgt dan is je eerste les (zoals het normaal ook altijd is) gratis. Denk je: nou ik wil je in deze situatie wel helpen? Dan kan je ook als je je aanmeld voor de les de optie  “alle kleine beetjes helpen” kiezen.

Aanmelden voor de les is verplicht! Want je krijgt een code waarmee je de les online kan volgen. Meld je hier aan voor de online lessen.

Het is niet erg als je nog helemaal geen yogaervaring hebt. De les is laagdrempelig zodat iedereen mee kan doen. Het enige wat je nodig hebt is jezelf, een rustige ruimte, wat kussens kunnen ook gewoon kussens van de bank zijn en een lekker dekentje. Als je een yogamatje hebt dan kan je die ook gebruiken maar dat is geen must.

Gezellig als je mee komt doen!

Liefs Larissa

Meld je aan voor de online lessen

In verband met het Coronavirus geef ik online les!

Een proefles is GRATIS!

ONLINE LESSEN