Yogingie Yoga geeft Live Online lessen!

NU GRATIS 5 WEEKSE BEGINNERSCURSUS!

MELD JE AAN

 

In verband met de huidige omstandigheden geven wij Live Online Yoga lessen!
Zodat iedereen vanuit huis kan blijven bewegen. Juist NU de tijden onrustiger zijn biedt het doen van yoga rust en ontspanning.
We draaien nu al een paar weken Live Online lessen en we merken dat ondanks dat het via de camera gaat er toch een verbinding ontstaat!
Hoe fijn is het om in deze tijd samen toch yoga te kunnen beoefenen!

Samen met Ineke heb ik een mooi rooster voor de live lessen gemaakt. Zie het rooster hier: https://yogingie.nl/lesrooster/

De lessen worden in het Nederlands gegeven en na afloop krijg je een mail met toegangscode om de les nog 2 weken te kunnen bekijken!

Je hoeft voor de les geen instagram of facebook account te hebben. Voel je vrij om andere mensen uit te nodigen waarvan je denkt: die kunnen wel wat yoga gebruiken. Wees niet bang je hoeft niet in beeld te komen!

Als je voor de eerste keer les bij mij volgt dan is je eerste les (zoals het normaal ook altijd is) gratis. Denk je: nou ik wil je in deze situatie wel helpen? Dan kan je ook als je je aanmeld voor de les de optie  “alle kleine beetjes helpen” kiezen.

Aanmelden voor de les is verplicht! Want je krijgt een code waarmee je de les online kan volgen. Meld je hier aan voor de online lessen.

Het is niet erg als je nog helemaal geen yogaervaring hebt. De les is laagdrempelig zodat iedereen mee kan doen. Het enige wat je nodig hebt is jezelf, een rustige ruimte, wat kussens kunnen ook gewoon kussens van de bank zijn en een lekker dekentje. Als je een yogamatje hebt dan kan je die ook gebruiken maar dat is geen must.

Gezellig als je mee doet!

Liefs Larissa & Ineke

Meld je aan voor de online lessen