Hangmatyoga Kennismakingsworkshop

 

Voor wie een keer Hangmat Yoga (ook wel Aerial Yoga genoemd) wilt proberen of voor wie graag meer verdieping wilt ervaren tijdens de Hangmat Yoga beoefening is deze workshop voor jou!

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop leer je stap voor stap de basisprincipes van Hangmat Yoga. Beginnend met de voetjes op de vloer vanwaar uit we de houdingen langzaam uitbreiden naar de omgekeerde houdingen. Voel hoe je het doek als ondersteunend of uitdagend kan gebruiken en ervaar het vrije gevoel van het ondersteboven hangen.

Leer per oefening waar de essentie van de houding zit en hoe je hier, door gebruik te maken van het doek, je lichaam en de adem, bij kan komen.
Yoga verveeld nooit! Je blijft altijd aspecten ontdekken die je nog niet wist of waar je eerder nog niet bij kon komen. Laten we samen op ontdekking gaan en leer je lichaam en je mogelijkheden beter kennen.

2 Augustus 2020, 09:00 – 11:30 uur.
De workshop vindt plaats in Het Lichtlokaal aan de Oude Parklaan 111 in Bakkum. 
€ 19,50 p.p.
Geef je op via het Het Lichtlokaal

Tijdens de workshop is er voldoende thee en een vegan homemade lekkernij aanwezig.

Omdat er extra aandacht wordt besteed aan de houdingen is deze workshop heel toegankelijk wanneer je het moeilijk vind je over te geven aan het doek, bijvoorbeeld bij het ondersteboven hangen.