6-10 jaar

Lekker heen en weer zwaaien en ondersteboven hangen, dat is Hangmat Yoga! Je leert allemaal leuke yogahoudingen in en met de hangmatdoek.
In combinatie met spelletjes, tekenen, samenwerken gaan we samen op ontdekkingsreis. Het belooft een groot avontuur te worden. Waarbij je aan het eind van de les heerlijk in het doek heen en weer mag chillen.
Zie ik je in de hangmat?

 

 

Spelenderwijs leren kinderen de yogahoudingen. Naast dat beweging natuurlijk heel erg goed is voor een kind, is het belangrijk kinderen te leren hun eigen grenzen aan te geven, zelfvertrouwen op te bouwen en zelf rust te leren creƫren in onze drukke maatschappij. Tegenwoordig zijn er zoveel prikkels van buitenaf dat het best lastig is voor een kind om dicht bij zich/haarzelf te blijven. Door yoga krijgen ze handvatten voor de toekomst.

 

Yoga is erg goed voor de motoriek van kinderen. Door het aanspannen en ontspannen in verschillende houdingen leert het kind bepaalde spiergroepen onafhankelijk van elkaar te gebruiken. Waardoor het kind zich veel bewuster wordt van haar of zijn lichaam.

 

Door gebruik te maken van hun fantasie zal geen les hetzelfde zijn. Naast het doen van verschillende spelletjes is er aandacht voor bewust aarden en ademen waardoor kinderen zich rustiger en meer geaard zullen voelen. Zodat ze waar ze dan ook zijn de tools hebben om tot rust te komen.

De les is voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. In overleg is het mogelijk om op eerdere of latere leeftijd mee te doen. Neem hiervoor even contact met mij op.

Op dit moment geef ik alleen kinderfeestjes, hou de website in de gaten voor toekomstige vaste kinder yogalessen.

Heb je zin in een feestje? Dat kan bij Yogingie. Vier jouw verjaardag met een les Hangmat Yoga of Hatha Yoga! Samen met je beste vrienden leer je allerlei leuke houdingen in het doek. Van hele relaxte yogahoudingen tot wat spannender (afhankelijk van je leeftijd) trucjes. En ook samen mooie figuren maken! Bij de Hatha Yoga blijf je lekker met je voeten op de grond en leer je de yogahoudingen op een speelse manier.

Workshop Hangmat Yoga 5-7 jaar

Workshop Hangmat Yoga 5-7 jaar

Doordat het doek heen en weer beweegt voelt het net alsof je vliegt. Over vliegen gesproken, samen gaan we op ontdekkingsreis, naar een nu nog verborgen eiland. Op dat eiland leren we Slis de slang en Bonko de aap kennen. Ben jij ook zo benieuwd naar onze beestelijke ontmoetingen? Laten we samen gaan vliegen, in de hangmat. Zie ik je in de hangmat?

Workshop Hangmat Yoga 7-12 jaar

Workshop Hangmat Yoga 7-12 jaar

Leer samen met je vrienden yogahoudingen met het doek. We beginnen eerst langzaam, zodat je even kan wenen en zodat ik jullie goed kan helpen. Daarna kijken we samen welke spannendere trucjes jullie willen leren. Aan het eind van de les kan je heerlijk chillen in het doek.

Workshop Hatha Yoga Kids 5-12 jaar

Workshop Hatha Yoga Kids 5-12 jaar

Voor sommige kinderen is het heel fijn om een meer gegronde vorm van yoga te beoefenen. Hatha Yoga voor kinderen is een vorm van yoga zonder het doek. Er wordt aandacht besteed aan mediteren, wat is dat? Hoe voelt dat? Daarna worden er spelenderwijs yogahoudingen beoefend. Bewustwording van je eigen lichaam en het kunnen worden op een speelse manier uitgelegd. Daarnaast is er ruimte voor spel en het uiten van de creativiteit.

 

vraag hier jouw workshop aan

Reserveer hier

 

 

In verband met het Coronavirus geef ik online les!

Een proefles is GRATIS!

ONLINE LESSEN